peristiwa menjawab tutorial di kampus.. :')

apasal gua boleh terpengaruh dengan perangai melayu ni?
suka benar buat kerja last minit.
segala report, tutorial dan assignment perlu di setel kan sebelum study week?
haha :DD dugaan yang macam apa je.. takpe. kalau nak keje kayo-kayo, kene susah dulu.


ini gua nak cerita perihal menjawab soalan tutorial.
tutorial kat kampus gua ni memang wajib. tak macam kat kampus laki gua, takde tutorial pun. hanya lecture dan ASSignment. tak adil lah kan?


memang bersemangat lah nak buat tutorial ni. sebab soalan tutorial seakan sama dengan final. itu yang dihebah-hebahkan. kebenarannya, gua tak berapa pasti.
siap sedia dengan segala senjata yang gua ada. kuih raya buat senaman mulut, pensil dan pen buat coret diatas kertas yang putih bergaris kelabu, mp3 pemberian lelaki kesayangan. buku chemistry raymond chang yang tebal kalau buat pukul kepala musuh, memang boleh mati musuh.
tutup laptop kesayangan sebab laptop ni boleh jadi SYAITAN IBLIS DURJANA bila semangat gua membuak-buak nak belajar.


baca soalan dengan hati-hati, tulis jawapan. kalau tak tahu, bukak buku chang sebab masih bersemangat untuk selak-selak dan baca long explanation.


masuk soalan yang susah-susah, gua terus google.
cilaka tol laptop ni. asyik nak membisik kata-kata godaan je.


kesudahannya, soalan tutorial semua di cedok dari answers.com


haha. 

6 caci maki: (+add yours?)

GaDis CoMeL said...

apa yang gua suka masa study ialah bila duit PTPTN masuk. itu je. haha. yang lain? nanti gua fikir lagi.

keh3x

MOFASAD said...

pemalas~~~~

elmo blurb said...

gua punya tutorial true/false je.

cik tipikal said...

gadis comel : gua tak suke apa-apa pun..
sebab takde feeling nak belajar

cik tipikal said...

mofasad : ni bukan pemalas. ni menggunakan sebaik-baiknya teknologi. :P

cik tipikal said...

elmo blurb : lu amik course apa? nak jugak tutor apa...